lauantai 18. kesäkuuta 2011

Kesä teatteria


Kätkänjoen kesäteatteri esittää, hellehikihupailun " Suutarin tyttären pihassa ". 
Kirjoittanut Reino Helismaa , Ohjannut Lauri Pihlainen.
Voi, että meillä oli hauskaa. Tuo Kätkänjoen kesäinen näytelmä oli tosi hauska ja naurattava.
Pitkästä aikaan sai nauraa koko sydämestään ja tuntea hulvatonta kesäfiilistä.

Näytelmä oli suorastaan farssinomaisin piirtein höystetty. Kertomus suutarista, tyttärestä, oppipojasta ja tietysti Skotti turistin tölväilyistä. Kun huomioi, että kaikki näyttelijät ovat amatöörejä tulos on uskottavan hyvä. Mahtavia rooli suorituksia teki suutari ( Terho Hakojärvi) todella hipoi jo ammattilaisen otetta. Niin lupsakasti ja pohjalaisen jörrin ottein roolihahmo kulki, että kyllä papukaijamerkin paikka on. 
Toinen suuren kiitoksen arvoinen esitys oli  Sandy Oyester MC Oyester ( Pentti Mäkynen), uskomaton mies.
Viime vuonna hän nauratti kuoliaaksi puhelinmiehen roolissa. Vaan nyt hän oli Skotti ja ei sanoin voi ketoa kuinka hauskamies on kyseessä. Kun näkee arkisen jokapäiväisen olemuksen, mietin mistä tuo mies on oikeesti tehty ? Hänen luomansa tyyppi on jotenki naurettavuuden huippu niin nytkin, silti hyvää työskentelyä.


En halua unhoittaa ketään vaan kokonaispanos oli nappijuttu. Mainittakoon vielä Mummo ( Anneli Palolampi), 
kesävieras Hillevi  ja talollinen Kölvi olivat tosi hyviä suorituksia myös.
Kiitan ja kumarran tuon kyläseuran työstä. Todella ihanaa kun koko talvi harjoitellaan ja sitten kesällä suodaan meille ihana tuokio kesäteatterin maailmasta nautinnolla.
Tuolla Kätkänjoella todella osataan ja se rohkeus millä heittäydytään mahtaviin suorituksiin.
Yleensä pohjalainen mies vain murisee ja tekee mitä eukko sanoo vaan nurkantakana murisee isoin kirjaimin.
Kaikille näytelmän miehille isooo hatunnosto.

Näin meni ihana iltamme ja vielä sen jälkeen menimme kylään sukulaiseni luo. Ihanaa oli monessa merkityksessä ja odotan jo seuraavaa kertaa.

Jälleen kiitän kaikkia vierailijoita ja kiitos kun jätette viestejä .Viiden tuhannen käviän vierailu täyttyy kohta ja ajattelin palkita sen henkilön jollain kivalla jutulla. vielä odottelemme ja lähempänä kerron miten osallistut.
Hyvää viikkoa kaikille :)

5 kommenttia:

 1. Kesäteatteria on mukava katsella, vaikka itselläni on jo aikaa viime käynnistä! Kiva, kun olet päässyt katsomaan ja mukavaa kun kerroit!

  VastaaPoista
 2. Minä olen aina pitänyt noiden käsäteattereiden amatöörimäisestä iloisesta tekemisestä. Joka kesä yritämme niissä käydä.

  VastaaPoista
 3. En pääse kommentoimaan aikaisempiin postauksiin.

  VastaaPoista
 4. Kesäteatterit ovat todella mukavia juttuja! Enpä muista, koska olenkaan viimeksi käynyt. Turussa asuessa ainakin Samppalinnan kesäteatterissa monta kertaa.

  VastaaPoista
 5. Suosittelen kesäisiä amatöörinäytelmiä jokaiselle mielen virikkeeksi ja nauruhermot tykkää. Ammattilaisten kesäteatteri esitykset ovat samoin ihanaa mannaa mielelle ja antaa arkeen uutta virkeyttä.

  VastaaPoista

Kommentti julkaistaan tarkastamisen jälkeen. Kiitos käynnistä.

Huono näköisen tekeleitä.

Kaihileikkaus vei vanhat silmälasit roskiin ja jouduin odottamaann  uusien lasien saantia 8 viikkoa.  Onneksi neulominen ei vaadi t...