maanantai 2. toukokuuta 2011

Iloista toukokuuta

Kiitos Olivieno ♥ sain tämän blogista "olen kotona" Hauskaa kun joku muistaa näin ♥


Tälle päivälle näytän teille pienen suloisen vauvan ( n. 25 cm). Posliininukke Dream baby AM 341. Tämän antiikki-repon tein kevään kurssilla. Hän on tosi suloinen kauniilla silmillään katseleva. Vaunut ovat ukko-kullan ostamat ja tein niihin petausvarusteet. Vauvalla ei ole vaatteita vain vaippahousut jotka tein sille heti koemielessä. Kankaat ja pitsit ovat valmiina kunhan kerkiin joskus tehdä vaatetuksen. Ensin ajattelin kastemekkoa mutta nyt on sellainen empätiedä olo. Mietiskelen mitä mieleni tekevi ja jos syntyy ajatus oivallinen,  sen teen.
Toivotan sinulle kauniita kevät kelejä ja mukavaa äitienpäivää 8.5


4 kommenttia:

 1. Kaunis nukke ja petivaatteet ne vasta ovatkin. Oletko itse virkannut peiton päällä olevan pitsin? Siinä on tosi nätti kuvio

  VastaaPoista
 2. Kyllä kaiken olen ihan itte. Peiton tein paksusta villa huivistani, päärmäsin pitsillä ja vanha virkkaamani pikkuliina somistaa keskustaa.

  VastaaPoista
 3. Kyllä olet taitava! Ja kärsivällinen, kun teet noita pieniä sänkyvaatteita ja nuken vaatteita. Toivoisinpa itselleni samaa!

  VastaaPoista
 4. Voi miten suloinen ja sopii noihin rattaisiin todella hyvin!

  VastaaPoista

Kommentti julkaistaan tarkastamisen jälkeen. Kiitos käynnistä.

Helmikuun pakkasia.

Heippa tulin tänne lukemaan mitä olette tehneet. Oli mukavaa katsella kaikkea ihanaa jota olette saanut aikaseksi. Minä olen täss...