maanantai 25. huhtikuuta 2011

Kevättä

Seinäjoen kansalaisopiston kuvanveisto ryhmän näyttely satoa ovat nämä. Hauska ryhmä pieniä veistoksia, varsinki nuo joogaajat. Kuva on näyttelytilan yksi sivuhylly, en tiedä tekijöistä. Tuo savi on mukava materiaali ja sen taitajalle on hyvä työstettävyys. Minulla ei ole taitoja tuohon mutta silmäniloa saan niistä. Yhden kurssin aikoinaan kävin keramiikka ryhmässä , ihan hyvä kokemus. Kumminki ei ollut oikein minun juttu. Vaatii voimaa käsistä ja sitähän minulle ei ole.

Kevät se tulee vauhdilla ja koivunsilmut jo isoja. Pian maisemassa on aavistus vihreetä. Lintujakin alkaa olla jo monenlaisia ja "meteli "sen mukaista. Kaikilla vain lemmenkutsusoitot päällä. Kilpakosijoitakin tuntuu olevan ja siinä höyhenet pöllyää. Minusta on hauska seurata tätä kevääntouhua.

Toivottelen mukavaa viikkoa sinulle ja pysykää terveinä. Meillä täällä on kulkemassa flussaa joka väen kaataa sängynpohjalle. Hymyillään auringolle.


3 kommenttia:

 1. Minäkin näin tänään sorsia, liekkö olleet heinä- sellaisia, kun ei ole lajit oikein hallussa. Niin ja räksät on tietenki jo tulleet:(

  VastaaPoista
 2. Kauniita veistoksia, tykkään tosi paljon tuosta pää polvissa mallista.

  Ja ne tuolit oli ihan mahtava juttu!

  VastaaPoista
 3. Sinulle olisi tunnustus, käy nappaamassa se blogistani.

  VastaaPoista

Kommentti julkaistaan tarkastamisen jälkeen. Kiitos käynnistä.

Huono näköisen tekeleitä.

Kaihileikkaus vei vanhat silmälasit roskiin ja jouduin odottamaann  uusien lasien saantia 8 viikkoa.  Onneksi neulominen ei vaadi t...