sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Kädentaitoja ja kuorolaulua

Olimme kuuntelemassa tosi upeaa konserttia Alavudella. Kuoroja johti Romuald Podles'ny.Konsertissa esiintyi Mettumaarikuoro, Kurikan Nuijamiehet, Kauhajoen Kamarikuoro ja Alavuden Mieslaulajat. Jokaisella kuorolla oli omaosio n. 8 esitystä sen lisäksi vielä Mettumaarikuoro ja kamarikuoro yhdessä. Heidän yhteiesiintymisen  ohjelmisto oli tosi ihanaa kuultavaa . Nuijamiehen ja Mieskuoro lauloivat yhteisesti upean ohjelman. Siitä voi sanoa , että suurta nautintoa korville. Kyllä iso kuoro hyville miesäänille on tosi mahtavaa kuultavaa.
On se ikävää kun täällä maaseudulla järjestetään harvoin tälläisiä tapahtumia niin luulisi tuvan olevan täysi. Kun nää eivät harrasta tuota kultturia ja nytkin kun katselin millaisia ihmisiä oli niin ajattelin hyvä kun meitäkin on joita kiinnosti. Meitä oli sentään mukava määrä mutta enemmänki olisin suonut.
Kävimme myös tutustumassa Seinäjoen kansalaisopiston kevätnäyttelyihin. Voi minä vain huokaan niin ihanan taidokkaita töitä oli esillä. Ylläolevassa kuvassa on ihana nukkeveistos joka on kuvanveistoryhmäntyö. Valitettavasti nimi katos mutta ihanstuttava on työ.

Jokaisessa näyttelyhuoneessa on jokin työ joka vie katseeni ja saa minut kokemaan hyvänmielen. Tässä on ehdoton suosikkini keramiikkaryhmästä. Tekijä on Leena Puntanen teoksennimi Curriculum Vitea eli  Elämän kulku. Siinä tuoleilla kerrotaan elonkaari niin kauniin koskettavasti. Tuo on teos jonka haluaisin tuohon eteeni ja varmasti en kyllästyis katselemaan. Se oli niin kertova ja ajatuksia herättävä. Onnittelut tekijälle.

Viikonloppu meni monenlaisissa merkeissä ja monta tuttua tavattiin ja halattiin. Nyt kun minä sain paljon iloa toivotan myös sinulle iloa  ja kevättä.


6 kommenttia:

 1. Teillä päin ovat näyttelyt aikaisemmin kuin täällä päin. Saatte nauttia kätten töitten tuloksista ennemmin. Kuorot olivat varmaan elämys kuulla. Tahtoo vain olla kuten sanot, että ne on ne samat "naamat" jotka käyvät katsomassa ja kuulemassa. Ja enemmistö meitä varttuneita naisihmisiä. Eikä siinäkään mitään sanomista ole. Katselin blogiasi ja ihastelin, miten paljon sinä olet tehnyt kaikenlaista mukavaa, nukkeja ja posliininmaalausta. Itsekin olen hiukan nukkeihin hurahtanut, mutta taitoa niiden korjaamiseen ei ole.

  VastaaPoista
 2. Voi miten upeita töitä:)) Niinhän se tahtoo olla, että kulttuuri ei kaikkia kiinnosta. Tulee mieleen sanonta, että" mitäs sitä helmiä sioille"

  VastaaPoista
 3. Sirkka. minulla kun on vain aikaa ja tarvis ajankulutukseen. Harrastaminen on kivaa ja olen aina harrastanut jotain.

  VastaaPoista
 4. Mikähän tuossa tuolien vieressä on alku?

  VastaaPoista
 5. Maarit sori kuvassa väärä kuvakulma. Tuolirivi alkaa pienellä lastenjakkaralla. Tuolit jonossa ovat elämän erikausilta ja muoto muuttuu kuin vanhalla ihmisellä. Viimeinen on musta laatikkojakkara kuin tuhkauurna. Niinhän se elomme täällä kulkee ♥

  VastaaPoista
 6. Ihailen täällä noita keramiikkateoksia! Todellakin noissa tuoleissa näkee ihmisen elämänkaaren, hieno teos! Ihana myös tuo nukke ylempänä.

  VastaaPoista

Kommentti julkaistaan tarkastamisen jälkeen. Kiitos käynnistä.

Huono näköisen tekeleitä.

Kaihileikkaus vei vanhat silmälasit roskiin ja jouduin odottamaann  uusien lasien saantia 8 viikkoa.  Onneksi neulominen ei vaadi t...