torstai 31. maaliskuuta 2011

Kirpparilta kirjoja

Löysin nämä kaksi kirjaa viime kirpparimatkalta. Onkohan minusta tullut ihan höpsö kun katselen noinkin lapsellisia kirjoja. Rakastan vanhaa ja varsinki elettyä ja ollut entistä aikaa. Yllä olevassa kirjassa on ihania kuvia vanhoista leikkikaluista. Niiden katselusta tulee niin lämpöisen hyvä mieli. Kirjassa on myös kaavoja leikkikalujen valmistukseen hyvillä ohjeilla. En tiedä teenkö mitään niistä itse mutta jo katselukirjana mukavia hetkiä vietän.

Tämä Kai Lintilän kirja on ihana kuvallinen sekä sanoin varustettu matka oikeaan vanhan ajan jouluun. Tuota kirjaa täytyy syksyllä oikein tosissaan tutkailla jos vaikka tekisin jotain jouluista. Kirjat olivat löytöjä tosi edullisesti, en tiedä saako niitä jostain ja millä hinnalla.

Kevät jo menee huristaen ja huomenna varokaa aprillaajia. Tänään aurinko paistaa ja lintusyöttölässä on vilskettä. Pienen pesäpöntön päällä talitiainen esittää kauneinta kosiolauluaan. Toivon ,että kumppani löytyy ja saamme seurata lintuperheen touhua. Tuota kosiolaulua on jatkunut jo viikko.
 Mukavaa viikkoa sinulle ♥


6 kommenttia:

 1. Ihania fiilistelykirjoja! Aika osuvasti kuvasit, tulee tosiaan lämpöisen hyvä mieli niitä katsellessa!

  Kuinka nalle kuivapestään?

  VastaaPoista
 2. Jos nalle on aitoa turkista niin magnesiumjauheella tai soodajauholla.Kaada jauhe siivilään ja sirottele joka puolelle.Voit varovasti harjata vaateharjalla ja lopuksi imurointi.
  Jos nalle on arvokas niin veisin pesulaan kuivapesuun, ne ovat yleensä vastahankaisia Valitettavasti tahrat eivät oikein lähde pois.Puhdas sprii on hyvä myös tahroihin ja vaatii varovaisuutta. Nyky nallet joissa on tekomateriaali kestävät vesipesua tai soodajauhetta. Aina kannattaa koittaa kotikonstein johonki piiloiseen paikkaan.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä! Taidan kokeilla soodaa, eihän siinä nallessa pahoja tahroja ollut mutta freesaus voisi olla paikallaan.

  VastaaPoista
 4. Minullakin on tuo ylimmäinen kirja, se on tosiaan sellainen fiilistelykirja:)

  VastaaPoista
 5. Linnilän joulukirjaa hypistelin viime joulun aikaan muutamallakin käynnillä Sokoksella. En kuitenkaan raatsinut sitä ostaa itselleni, kun mieluummin sijoitin nekin eurot lahjoihin. Se on ihana kirja. Jospa ensi jouluksi...

  VastaaPoista

Kommentti julkaistaan tarkastamisen jälkeen. Kiitos käynnistä.

Huono näköisen tekeleitä.

Kaihileikkaus vei vanhat silmälasit roskiin ja jouduin odottamaann  uusien lasien saantia 8 viikkoa.  Onneksi neulominen ei vaadi t...