maanantai 28. maaliskuuta 2011

Haaste mitä mielessä nyt

kuka-mitä-missä-milloin ?

Kuka
Olen tässä 8 kuukauden ikäinen. Hiuksia ei ollut ja äitini olisi niin halunnut laittaa minulle rusetin. Siihen olisi tarvitti vähintäin hakaneula. Myöhemmin karvankasvu on ollut suotuisa. Lapset ja ystäväni antoivat aikoinaan minulle nimen sirkkis. Pienänä kutsuin itseäni iikaksi, kun oli sen verran nuo kirjaimet hukassa. Syntyisin olen stadilainen ja kampaajana 45 v. Lisäksi olen opiskellut paljon muuta ja hyvin antoisia asioita. Nykyisin eläkkeellä.

Mitä
Olen ulospäin vilkas ja seurallinen. Tehnyt kaikkea mahdollista mitä kädentaitaja vain voi. En osaa oikein olla tekemätön. Perimänä olen saanut ehkä hiukkasen pedantin luonteen. Tykkään kun ympärillä on järjestys. Olen lavastaja ja koti saa uudistuksia kun teen erilaisia asetelmia ajankohtien mukaan. Perusluonne on harakka olen romanttinen hössääjä myös ja perso kaikelle kauniille ja kiiltävälle.

Missä
Asun etelä-pohjanmaalla pienessä kaupungissa, muutimme tänne v.1998 eläkepäiviä viettämään. Minun eläke ikä ei vielä silloin ollut ajankohtainen vaan tuo ukko-kulta jäi virkaeläkkeelle. Opiskelin ja tein kaikenlaista kivaa muutaman vuoden. Omakotitalossa asuimme ja viljelimme kaiken puutarhassa  minkä myös söimme. Sairaus yllätti ja muutimme rivitaloon n.3 vuotta sitten. Minäkin olen nyt jo koko eläkkeellä ja nautimme yhdessä  elämäntilanteesta.

Milloin
Muutaessamme tänne toivoin saavani toimia aktiivisesti uudella kotipaikalla. Nämä pohjalaiset eivät ota joukkoonsa "junan tuomia", kaine pelkää jotain menettävänsä ? Onneksi muutama joka on muualta myös, otti lähelleen. Yksinäisyyden seurauksena olen kiinteämmin harrastanut asioita joita voin yksin tehdä. Kursseilla käyn ja opetan posliininmaalausta kansalaisopistossa. Tietokoneen myötä on ollut lisäksi FB'ssä ja kirjoitellut blogeja. Päivät menee mukavasti kun on ympärillä mieleisiä asiota. Vapaus olla ja mennä. Hiukkasen olen myöhään valvoja ja aamuisin tykkään nukkua. En pidä kiireesta koska hosuminen tekee hulluksi.

Mitä mielessä nyt
Viimeisiä kevään opiston tunteja jäljellä ja loma alkaa. Yksi unelmakin toteutui kun sain painosta noista tekemistäni kansallispuku-nukeista postikortit.  Olen viime syksystä asti tehnyt ahkerasti asioita tulevaan näyttelyyni. Keväällä avataan näyttely minun nukeista ja nukke-postikorteista. Ohessa on muutakin nukkeiluun sopivaa kuten joitain paperinukkeja. Siis aika lapsellinen juttu.

Tähän minut haastoi Marja-Leena, kiitos . Pyyntö oli, että haastan jatkajia. Minulla kun ei ole niin paljon lukijoita, että en osaa jakaa kenellekkään. Vaan sinä lukijani jos haluat jatkaa olisin iloinen jos ottaisit osallitumisen tähän. Anna vinkki niin käyn tutustumassa sinuun

3 kommenttia:

  1. Luin tämän esittelysi jo aikaisemmin, mutta jäi silloin kommentoimatta. Mukava tietää hiukan enemmän. Minäkin olen joskus harrastanut posliinimaalausta ja maalannut sitten myöhemmin posliininukkejakin.

    VastaaPoista
  2. Missä on tämä sinun nukkenäyttely ja mikä on näyttelyaika? Kiinostaisi kovasti. Ja postikorttejakin, upeaa!

    VastaaPoista
  3. Heips! Sinulla onkin kauniita nukkeja. Minä oon tehnyt tllasii mollamaijoja. Olen myös kirpputorilta osteskellut nukkeja, koska rakastan niitä ja aion perustaa nukkelan ullakolle.

    VastaaPoista

Kommentti julkaistaan tarkastamisen jälkeen. Kiitos käynnistä.

Huono näköisen tekeleitä.

Kaihileikkaus vei vanhat silmälasit roskiin ja jouduin odottamaann  uusien lasien saantia 8 viikkoa.  Onneksi neulominen ei vaadi t...