tiistai 25. tammikuuta 2011

Tuunattu neitonen

Hän on Sofi. Naisellinen gootti jonka tuunasin kirpikseltä löytyneestä Korealaisesta nukesta. Oli varmasti ollut pienen leikeissä koska oli kaikenlaisia tahroja . Niiden puhdistamiseen meni ikuisuus. Onneksi sain hyviä neuvoja ja lopputulos on kohtuu hyvä. Nuken pää, kädet ja jalat ovat keraaminta-posliinia.

Hameen tein keinosilkistä ja yläosa on joku minun vanha kaulus. Purkasin ja leikkelin osan hihoiksi, kankaassa  on kesto pliseeraus. Materiaali on silkkiä. Korsetti on tehty musta-hopea kuminauhasta, sekin kirppari löytö.

Moneen kertaan ja monilla materiaaleilla tein koekappaleita ennen kuin sopivat löytyi.Nuken vartalo on kaunis ja tuo puku antaa sille upean siluetin. Kengät maalasin mustaksi ja housunlahkeisiin pitsiä. Sofi on nyt valmiina. Tuunauksia on kuva tehdä vaan niihin menee yllättävän paljon aikaa.

Kaunis talvi jatkuu ja minä vain sisällä. On monenlaisia juttuja joita pitää tehdä kun edessä häämöttää näyttely. Monenlaista pitäisi saada tehdyksi valmiiksi, koska siellä esillä olevia asioita on paljon. Kyllä ne siitä valmistuu , kun joka päivä jotain teen. Suuri on postikorttien määrä jonka laiton olen aloittanut ja isokasa odottaa kiinnitystä ja tekstitystä. Onneksi tuo ukko-kulta auttelee niin en jäykisty tähän tykkänään. Taulujakin pitäisi kehystää ja uutuus postikorttien kuvaukset on tekemättä. Tuo kaikki on asioita joista kertoilen kun ajankohta on lähempänä. Jännitystä...

Mukavaa talvista auringon paistetta kaikille :D

3 kommenttia:

  1. Ihana nukke! -huokaisi Prinsessa vieressä ja minä huokailen myös. Hienoja yksityiskohtia!

    VastaaPoista
  2. Ihania nukkeja sinulla.Olet taitava.

    VastaaPoista

Kommentti julkaistaan tarkastamisen jälkeen. Kiitos käynnistä.

Huono näköisen tekeleitä.

Kaihileikkaus vei vanhat silmälasit roskiin ja jouduin odottamaann  uusien lasien saantia 8 viikkoa.  Onneksi neulominen ei vaadi t...